Dora 2010 - Doris Teur: Šokirana sam i presretna zbog ulaska u finale

Dora 2010 - Doris Teur: Šokirana sam i presretna zbog ulaska u finale

IZNENAĐENJE polufinalne večeri bila je 19-godišnja Zaprešićanka Doris Teur. Doris je sa pjesmom "Ti me ne zaslužuješ" osvojila 16 bodova.
Dora 2010: Doris Teur pobjednica polufinala Dore, favoritkinje Feminnemke četvrte

"Šokirana sam i presretna zbog ulaska u finale"


"Šokirana sam. Kad sam vidjela da su Feminnemke treće mislila sam da su mene zaboravili", rekla nam je Doris. "Osjećaj da sam uopće došla na Doru, a sad još i ovo", dodala je Doris kojoj je prvi na uspjehu čestitao otac.

Mlada Zaprešićanka istovremeno pohađa srednju školu i studira pjevanje na Rock Akademiji, a uz glazbu je zanima i gluma. Sretna je zbog prolaska u finale, ali ne očekuje pobjedu. "Ne vjerujem da ću sutra biti prva, ali se nadam da ću biti visoko pozicionirana. Ipak, sutra ćemo piti. Sad idem u sobu jesti i spavati", dodala je mlada pjevačica koja nije mogla maknuti osmjeh s lica.

Feminnemke potvrdile status favorita

Na drugom su mjestu Franko Krajcar i Indivia pjesmom "Jobrni je jobrni", a treća je klapa Iskon i "Vrime je za kraj. Favoritkinje Feminnemke tek su na četvrtom mjestu. Cure su sretne i ne skrivaju da su očekivale prolaz u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, očekivale smo prolaz. Kad te favoriziraju teško je zamisliti da se neće dogoditi", rekla nam je jedna od Feminnemki, Pamela Ramljak. "Nema posebnih priprema za sutra, dobro ćemo se naspavati i večeras nema bančenja. Bančit ćemo sutra, bez obzira na rezultat", dodala je Pamela.

Publika razočarana ispadanjem Teške Industrije i Martine Vrbos


Osim njih, sutra će se za odlazak u Oslo boriti i Giuliano s pjesmom "Moja draga", skupina Valungari koji su pjevali "Vol or nevol", Swing Mamas s pjesmom "Trio Tulipan" te osam pjesama koje su direktno ušle u finale (Đani Stipaničev, VIVA, Franka, Žiga i ŽVS Druge, Tihomir Kožina, Alibi, Sabrina Hebira i Marta Kuliš.

Gubitnici polufinalne večeri su Martina Vrbos, Bety Belle, Flip Dizdar, Teška industrija, Dražen Žanko, Nikola Marjanović, Mijo Lešina i Rivers.

REZULTATI POLUFINALA:

FINALISTI:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara