Druga večer Fashion.hr: Ženstvene haljinice i zgodni hokejaši

Druga večer Fashion.hr: Ženstvene haljinice i zgodni hokejaši

Tekst: B.M.
Foto: Borna Čavrag

ODRŽANA je i druga večer Fashion.hr, a posjetitelji su mogli uživati u pet revija. U Muzeju suvremene umjetnosti tako su svoje kreacije pokazali redom: Ivica Klarić, Ana Maria Ricov, Aleksandra Dojčinović i Robert Sever, a za kraj su kao manekeni prošetali i rukometaši Medveščaka potpomognuti Vladom Šolom, koji se odlično snašao u ulozi manekena. Simpatični Ivica Klarić svoju je inspiraciju ovoga puta pronašao u pedesetim godinama prošlog stoljeća te su njegove manekenke prošetale kao slatke školarke u strogim linijama kakve su nosile naše bake.

Uslijedila je mlada i talentirana Ana Maria Ricov, koja je u svoju kolekciju unijela dašak nomadskog šarma i manekenke odjenula u tople boje i materijale, što im je u prohladnom prostoru itekako dobro došlo. Svi ljubitelji ženstvene ženske mode na svoje nisu došli kolekcijom Ane Marije Ricov, no tada su na pistu stupili modeli Aleksandre Dojčinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je i sama izjavila da je njezina kolekcija potpuno okrenuta kupcima i njihovim potrebama, a ne sumnjamo da će brojne trendseterice uskoro uživati u dizajnu zgodne Alex. Naime, djevojka je pokazala da ima smisla za ženstveno te je uz lepršave materijale i ružičaste detalje prikazala i poneke krznene komade pastelnih boja. Vesela i lepršava kolekcija više je puta izmamila pljesak okupljenih, možemo zaključiti, potpuno zasluženo.

Robert Sever također je okupljenima ponudio pravu poslasticu. Iako su njegove kolekcije poznate po bojama te pršte veseljem, ovoga puta je dizajner napravio odmak i pokazao nešto stroži dizajn u kojemu boja nema. Crna i bijela boja zavladale su pistom i iznenadile sve naviknute na Severov uobičajeni izričaj.

Odličnom Severu uslijedili su hokejaši Medveščaka. Dečki su se u ulozi manekenka odlično snašli, a pomogao im je i rukometaš Vlado Šola. Reviju su iz prvih redova pratili Lana Biondić, Ivana Vasilj, Viktor Drago, Natali Dizdar, Nenad Korkut, Mirna Zidarić i Boris Banović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara