Ekskluzivno predstavljamo R´n´B Confusion Angels powered by Index.hr!

Ekskluzivno predstavljamo R´n´B Confusion Angels powered by Index.hr!

PIRANHIN najpopularniji program Shoe Be Do R'n'B Confusion powered by Index.hr za svoju reklamnu kampanju, internacionalnu promociju te novi projekt pod nazivom R'n'B Confusion Angels with Ramazzotti angažirao je clubbing i modne fotografe među kojima su Goran Perešin, Vlatka Hren, Dina Stambolija te Mario Župančić. Za "Angels" kampanju dobrovoljno se prijavilo stotinjak djevojaka, a mi Vam donosimo nekoliko fotografija s prvog snimanja.

R'n'B Confusion Angels with Ramazzotti powered by Index.hr je modno-zabavni projekt koji će jednom mjesečno okupljati djevojke koje možemo vidjeti srijedom u Piranhi na popularnom R'n'B Confusionu. Prvi "Angels" party održat će se u srijedu 24. rujna, a sve "R'n'B Confusion Angels" djevojke imat će poseban tretman. Na svakom "Angels" partyju powered by Index.hr domaćin će biti jedna muška osoba iz svijeta glazbe, a cijeli V.I.P. prostor kluba Piranhe bit će rezerviran samo za "Angels" djevojke koje će bogato darivati sponzori našeg projekta.

Cijelom projektu glazbenu notu dati će i R'n'B Confusion Angels himna u produkciji naših renomiranih producenata D'Knocka (Darka Juranovića) & Baby Duxa (Davida Vurdelja) na kojoj će gostovati naši ponajbolji hip hop izvođači, a bit će snimljen i glazbeni video uradak sa svim R'n'B Confusion Angels djevojkama. Za ljeto 2009. godine planira se klupska ljetna turneja po Jadranu sa svim djevojkama, te R'n'B Confusion rezident Dj-ima Olli Dobollijem, Zrnom i Markom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vizuali sa mega popularnim djevojkama poput Rihanne, Beyonce ili Ciare su prošlost jer su tu hrvatske R'n'B Confusion Angel djevojke koje će krasiti sve buduće vizuale "R'n'B Confusion Angelsa" (flayere, plakate, newsletter)popularnog R'n'B Confusion powered by Index.hr programa! 

U prosinac ove godine lansirat će se i kalendar sa ekskluzivnim fotografijama naših djevojaka, a od ponedjeljka, 15. rujna, ekskluzivno i samo na Index.hr-u moći ćete glasati za 12 naj R'n'B Confusion Angels djevojaka koje će predstavljati ekskluzivni kalendar za 2009. godinu. U "Angels" projekt uključene su i R'n'B Confusion franšize iz Beograda, Skopja, Samobora te uskoro i Njemačke.

K.H.
Video: Danijel Tipura

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara