Elizabeth Taylor ide na operaciju srca: "Javit ću vam kad sve bude gotovo"

Elizabeth Taylor ide na operaciju srca: "Javit ću vam kad sve bude gotovo"

Tekst: B.M.
Foto: JLP

FILMSKA diva Elizabeth Taylor ide na operaciju srca. Objavila je to na svojoj Twitter stranici, jer kako kaže, želi to sama objaviti, prije nego mediji saznaju. U nastavku je zamolila svoje fanove da se mole za nju. Naime, Elizabeth ide na operaciju popravka srčanog zalistka koji propušta krv novom metodom i ne uključuje operaciju na otvorenom srcu, a sve to detaljno je opisala svojim obožavateljima kako se ne bi previše brinuli.

"Javit ću vam kada sve bude gotovo. Volim Vas, Elizabeth."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve molitve bi joj dobro došle, kaže. U posljednjoj od tri poruke koje je poslala fanovima, piše: "Javit ću vam kada sve bude gotovo. Volim Vas, Elizabeth." Posljednje javno pojavljivanje ove dive bilo je prošlog mjeseca na sprovodu dugogodišnjeg i dragog prijatelja, Michaela Jacksona, kada je još jednom pokazala svu svoju veličinu.

Nije ju zanimala samopromocija (koja njoj naravno, niti ne treba, op.a.) već je u miru tugovala za dragim prijateljem. Nakon mnogo zdravstvenih problema, radi kojih je u posljednje vrijeme dospjela u invalidska kolica, glumica ih ide riješiti. A kad se oporavi, objavit će to na Twitteru, jer, kako kažu, oduševljena je tim načinom komunikacije s medijima i fanovima.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara