Fani Stipković otkrila Indexu: I ja trenutno imam mlađeg muškarca

Fani Stipković otkrila Indexu: I ja trenutno imam mlađeg muškarca

Tekst: A.M.
Foto: Igor Stambolec, Neja Markičević / CROPIX

NOVINARKA Fani Stipković ponovno ljubi. Kako nam je otkrila simpatična Fani, njezin odabranik je mlađi od nje, ali dalje nije htjela komentirati. "Iskreno, inače preferiram mlađe muškarce i dogodilo mi se nekoliko puta da sam imala mlađeg dečka od sebe. I sama trenutno imam mlađeg", priznala nam je novinarka koja tvrdi da se bolje slaže s mlađima jer je u jednu ruku djetinjasta pa joj odgovara takav stil muškarca.

Kad je riječ o starijima, tvrdi Fani, kada joj prilaze, često osjeti posesivnost i ozbiljnost s njihove strane. "Mlađi su obično neiskvareni i imaju neku slatkoću u sebi. Istina je da su možda s jedne strane i neozbiljni, ali uvijek postoji neki balans", rekla nam je Fani Stipković.

"Dečki traži zreliju i stariju ženu jer se vjerojatno osjećaju sigurnije, vole biti zbrinuti"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko je "kriv" za to što je u posljednje vrijeme više takvih primjera, mlađih muškaraca i starijih žena, Fani nam je odgovorila da ona smatra da je snažnija strana glavni krivac. "Dečki traži zreliju i stariju ženu jer se vjerojatno osjećaju sigurnije, vole biti zbrinuti", kazala je Fani koja dodaje da ih je također lakše ukrotiti.

"Ako je već netko teži po karakteru, lakše ga je promijeniti nego ako je već stariji i tvrd po tom pitanju", rekla nam je za kraj novinarka Red Carpeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara