Film "Što je muškarac bez brkova?" pogledalo 70.000 Hrvata

Film "Što je muškarac bez brkova?" pogledalo 70.000 Hrvata

KOMEDIJA "Što je muškarac bez brkova?" redatelja Hrvoja Hribara obara rekorde gledanosti - do sada je film pogledalo 70.000 Hrvata. Portal Index.hr u suradnji s Blitz filmom u nagradnoj igri podijelit će deset majica s motivima filma.

Film se počeo prikazivati 5. siječnja u kinima u Zagrebu, Samoboru i Dubrovniku, a samo u prvom vikendu prikazivanja (od 5. do 8. siječnja) pogledalo ga je 10.337 gledatelja, što je najbolje kino otvaranje nekog hrvatskog filma u posljednjih nekoliko godina.

U drugom tjednu prikazivanja (od 12. siječnja), kada je krenuo u distribuciju i u ostale hrvatske gradove, osim u Rijeci gdje se počeo prikazivati 20. siječnja, "Što je muškarac bez brkova" doživio je porast gledanosti od velikih 55,42 posto te je s 18.227 gledatelja u razdoblju od 12. do 15. siječnja postao najgledaniji film u hrvatskim kinima.

Do 18. siječnja film je pogledalo 43.650 gledatelja, da bi se 23. siječnja broj gledatelja filma "popeo" na 70.000. Nastavi li ovakav trend rasta, Hribarov film je na putu da postane jedan od najgledanijih hrvatskih filmova svih vremena.

Povodom odličnih rezultata u multipleksu Cinestar Zagreb glavna glumica Zrinka Cvitešić u ponedjeljak je uručila nagradu jubilarnom 70.000 gledatelju filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra

NAPOMENA: Nagradna igra je završena. Imena dobitnika objavljujemo u nastavku članka. Nagrade ćemo poslati poštom.

Blitz film je za posjetitelje Index.hr portala pripremio nagrade: 10 majica s motivima iz filma "Što je muškarac bez brkova?". Desetoro posjetitelja koji su nam poslali točan odgovor na pitanje: "Kako se zove selo u dalmatinskom zaleđu u kojem se odvija radnja filma "Što je muškarac bez brkova"? osvojili su Blitzovu nagradu zajedno s Indexovim poklonom.

Nagrade u današnjoj igri osvojili su: Dario Prerad, Sisak; Damir Fodrek, Ivanec; Alan Babaja, Varaždin; Katarina Dobronić, Pučišća; Mirko Kovačević, Zagreb; Blanka Farago, Vinkovci; Maja Minarik, Zagreb; Lada Aljinović, Split; Igor Roginek, Kutina i Antonija Kezerle, Osijek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara