Hajduk i Enter festival zajedno

Hajduk i Enter festival zajedno

Foto: Promo plakat

U ČETVRTAK će Hajduk odigrati odlučujuću utakmicu za ostanak u europskom natjecanju. Protivnik Hajduku je engleski prvoligaš Stoke. Četvrtak je i prvi dan Enter festivala, house spektakla koji će se od 4. do 6. kolovoza održati na popularnoj splitskoj plaži Bačvice. Hajduk i Enter festival su udružili snage kako bi svim građanima Splita, ali gostima pružili nezaboravan provod. Vizija je to novog Hajduka, u kojoj se ovaj slavni splitski klub želi poistovjetiti s vrijednostima urbane kulture.

Ovom inicijativom svaki posjetitelj utakmice Hajduk - Stoke dobiva 20 posto na jednodnevnu  ulaznicu Enter festivala. Dovoljno je na festivalskoj blagajni uručiti ulaznicu Hajduka i popust se automatski ostvaruje. Priča međutim ide još dublje. Naime, 20 kuna od svake prodane ulaznice Enter festivala, donirat će se Hajdukovoj omladinskoj školi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu priču je pokrenuo Hrvoje Vuković, nekadašnji kapetan Hajduka, danas organizator Enter festivala, koji o ovoj inicijativi kaže: "U nogometu sam od osme godine kada sam upisao Hajdukovu omladinsku školu. Od tada sam prošao dug put. Došao do prve momčadi Hajduka čiji sam na kratko i kapetan bio. Karijeru sam nastavio u Njemačkoj u kojoj sam osim nogometa, svjedočio i veoma razvijenoj urbanoj kulturi. Nakon završetka nogometne karijera, odlučio sam Splitu i Hrvatskoj pružiti jedan kvalitetan urbani sadržaj. Rodila se ideja o festivalu house glazbe i tako je nastao Enter festival, događaj koji je prošle godine u dva dana privukao više od deset tisuća mladih željnih kvalitetne zabave. Ove smo godine pripremili još veći spektakl, a da stvar bude savršena, pripomogla je nova uprava Hajduka. Sretan sam zbog cijele inicijative, što vjernim navijačima Hajduka pružamo mogućnost vrhunske zabave nakon utakmice, posebno zbog razloga što ćemo doniranjem 20 kuna od svake ulaznice, pripomoći Hajdukovoj omladinskoj školi, od dakle je ova cijela priča i krenula".

Enter festival 2011. će se održati od 4. do 6. kolovoza na kultnoj splitskoj plaži Bačvice na kojoj će u tri festivalska dana nastupiti velikani house glazbe: Axwell, Laidback Luke i Sander van Doorn. Ulaznice za ovaj house spektakl možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima ili na ulazu u festival. Cijena dnevne ulaznice iznosi 150 kuna, a festivalske 300 kuna. Za sve informacije posjetite www.enter-festival.com.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po jednu ulaznicu. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Enter festival 2011" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara