Hrvat Frane najsretniji čovjek na svijetu

Hrvat Frane najsretniji čovjek na svijetu
UMIROVLJENI učitelj glazbe s punim pravom može nositi tu titulu, ali ne zbog toga što je na lotu dobio 6 milijuna kuna, već zbog činjenice da je preživio čak sedam smrtonosnih nezgoda.

Počelo je 1962. godine kada je vlak kojim je putovao za Dubrovnik iskočio iz tračnica i survao se u zamrznutu rijeku. Sedamnaest putnika se utopilo, a Frane je prošao samo sa slomljenom rukom.

Godinu dana kasnije doživio je pravi horor kao putnik aviona za Rijeku na kojem su se otvorila vrata i isisala dvadeset osoba. Svi su poginuli osim njega koji je pad preživio prizemljivši se na plast sijena.

1966. vozio se autobusom za Split koji je završio u rijeci. Četvero ljudi nije se spasilo, a on je prošao s nekoliko ogrebotina.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedile su dvije "manje" nezgode kada je u posljedni trenutak istrčao iz gorućih automobila koje je vozio, a oni su nakon toga eksplodirali.

Prije osam godina na njega je naletio autobus na zagrebačkoj ulici, ali sretni Frane opet je prošao bez težih ozljeda.

1996. vozio je svoju Škodu planinskom cestom kada je u jednom zavoju iz suprotnog smjera na njega naletio kamion UN-a. Auto mu je odbačen u provaliju duboku 300 metara, ali on je prije toga ispao kroz vrata i zaustavio se u granama drveta.

74-godišnji gospodin Selak kojeg odavno zovu "Srećko", ima iza sebe četiri propala braka, a nakon dobitka ogromne love namjerava kupiti novu kuću, auto ,gliser i oženiti se dvadeset godina mlađom prijateljicom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara