Hrvatska elita na backstage partyu "Snježne kraljice"

Hrvatska elita na backstage partyu "Snježne kraljice"

ODMAH nakon izvlačenja startnih brojeva na glavnom zagrebačkom trgu, u Gradskoj kavani, iza pozornice na kojoj je održan koncert, započeo je party "samo za elitu".

Na sam početak partya stigle su i hrvatske skijašice koje su bile odlično raspoložene. Prvenstveno Janica na kojoj se vidjelo da se sjajno osjeća i da je sretna. No, kao prava sportašica, koju u četvrtak čeka bitna utrka, vrlo je brzo napustila Gradsku kavanu.

Dulje od nje u Kavani se zadržao njen brat Ivica, koji si je priuštio i čašicu alkohola. Ivica je iskoristio i prisutnost lijepih hostesa, pa se, čim je došao, slikao s njima.


Ivica nakon druženja s hostesama

Naravno, na partyu se našao i sveprisutni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji se u društvu kolega iz Gradskog poglavarstva častio alkoholnim pićima. Nadamo se da ima prijevoz do kuće, da se ne bi ponovilo.

Uočili smo i "meštra ceremonije" Ivana Blažička koji se družio s političarima od kojih je jedan, čije ime nećemo navesti, glasno vikao - "Ja nisam političar, jebemu!"

Na party su stigle i aktualna Miss Hrvatske Maja Cvjetković, manekenka Fani Stipković, bivša miss sporta Mia Šlograr te najseksipilnija Hrvatica Mirna Maras, koja je bila jedna od hostesa.

Bez karte u Gradsku kavanu uspjela je ući Alka Vuica, koja se družila s nama nepoznatim muškarcem. On, doduše, nije bio presretan kad smo ga fotografirali, ali nismo se dali omesti.


Ljubav ili...?

S gostima Gradske kavane družili su se i glazbenici koji su nastupali na koncertu. Jedan od pjevača Village Peoplea se po izlasku iz Gradske kavane, a uoči nastupa, glasno zapitao - "Where is the stage?", iako je bio na samo 20 metara od pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Village People u elementu

Spomenimo još da je koncert na Trgu posjetila skupina muškaraca, o čijoj seksualnoj orijentaciji ne želimo nagađati, koji su bili odjeveni kao članovi Village Peoplea. Čuvali su ih djelatnici osiguranja, iako ni sami ne znamo od čega, jer su svi na Trgu bili toliko dobro raspoloženi da nikom nije napamet palo izazivati incidente.


Gay is ok!

Party je potrajao do ranih jutarnjih sati, ali se većina viđenijih lica "pokupila" oko ponoći, a ostali su samo oni najveseliji.


A vi se pitate zašto svi žele biti političari?


Disco fever baby!

A.H., N.B.

Foto: Dragan Predojević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara