HTZ - novi biseri žirija: "Mogla bi recimo napraviti karijeru pjevajući na sprovodima"

HTZ - novi biseri žirija: "Mogla bi recimo napraviti karijeru pjevajući na sprovodima"

Tekst: I.M.
Foto: RTL

POSLJEDNJA u nizu audicija velikog glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" održana je u Zagrebu, a zbog velikog broja prijavljenih kandidata, zagrebačka audicija je morala biti podijeljena na čak tri epizode, od čega ćete posljednju moći večeras, 16. ožujka u 21 sat, pogledati na RTL Televiziji. Među kandidatima je ponovno bilo onih koji super pjevaju, ali i onih koji su se davnih dana pozdravili sa sluhom.

"Zašto ovi što pjevaju turbo folk prodaju tako puno originalnih CD-a? Zato što oni koji to slušaju ne znaju spržit"

Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox imali su pune ruke posla, a čuđenju, ovaj put, nije bilo kraja. Jedan je kandidat odlučio samo za potrebe showa naučiti turski ne bi li zadivio žiri, otpjevavši pjesmu na turskom. Drugi je, pak, uz pjesmu otplesao uspješno i cijelu koreografiju Beyonceine pjesme "Single Ladies". Pojavile su se u Zagrebu i dvije sestre blizanke, ali i kandidatkinja koja je bez teksta ostavila žiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni ovog puta nije usfalilo bisera žirija, pa je tako Tony između ostalog izvalio: "Žene u našem poslu imaju prednost u početku dok su mlade i dok sve stoji, a mi muški kasnije dolazimo na red i duže trajemo", "Imaš nekakvih šansi, ali samo u teoriji", "Promijeni dilera", "Zašto ovi što pjevaju turbo folk prodaju tako puno originalnih CD-a? Zato što oni koji to slušaju ne znaju spržit".

"Jednostavno nekako ne štima, na kraju je zvučalo ko ranjeno jare"

Fox mu je uspješno parirao govoreći kandidatima: "Izgledaš onako ko neki fratar ili ko da bi te netko čuvao za TV dnevnik za objavit treći svjetski rat", "Jednostavno nekako ne štima, na kraju je zvučalo ko ranjeno jare", "Ko da su ti rekli da je Bandić pobijedio na izborima", a dužna nije ostajala ni Anđa koja je kandidatima uputila komentare poput: "Ti imaš jako lijepi glas za pjevanje uspavanki, si razmišljala da radiš kao Mary Poppins" ili "Mogla bi recimo napraviti karijeru pjevajući na sprovodima".

Nakon Zagreba ostaje još samo Varaždin gdje će 100 kandidata morati suzbiti tremu i dati sve od sebe ne bi li ušli u 16 najboljih koji će od početka travnja pjevati u emisijama uživo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara