HTZ u Zagrebu: "Da ovako otpjevaš na aerodromu bi te optužili da si terorista"

HTZ u Zagrebu: "Da ovako otpjevaš na aerodromu bi te optužili da si terorista"

Tekst: I.M.
Foto: RTL

NA ZAGREBAČKU audiciju showa Hrvatska traži zvijezdu pohrlilo je toliko kandidata da se sve one najbolje i najzabavnije od njih nije moglo prikazati u jednoj emisiji. Zato vas večeras na RTL Televiziji čeka prava poslastica - drugi dio audicije iz Zagreba.

I u ovoj epizodi će se pojaviti mnoštvo zanimljivih kandidata. Neki su intonaciju "hvatali" mobitelom, neki su izgledali "kao da su s mise došli", a neki, prema mišljenju žirija, imaju glas "između cure i dečka". Bila je tu i kandidatkinja kojoj je Anđa Marić rekla da misli da je fulala audiciju - trebala bi, smatra Anđa, "otići u neku manekensku agenciju, lijepo šutit i biti lijepa i zaraditi pare".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu svi FER-ovci geekovi

"Da ovako otpjevaš recimo na jednom londonskom aerodromu bi te optužili da si terorista. Opasno je bilo. Mogla su popucati stakla", rekao je predsjednik žirija Tony Cetinski jednoj kandidatkinji, dok je druga svojim pjevanjem izazvala trnce kod žirija. Jednom kandidatu je na audiciji Anđa Marić rekla da izgleda kao da će ga netko strijeljati, doznali smo da nisu svi FER-ovci geekovi, upoznali rockera koji za sebe kaže: "Ja sam druželjubiva, nježna, dušica mala", a vidjeli i kandidatkinju koja je svojom izvedbom "Con Te Partiro" oduševila žiri.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara