I "poznati" na Dori imali problema s ulaskom u green room

I "poznati" na Dori imali problema s ulaskom u green room

Borisu Banoviću, (ne)poznatijem kao Fashion guru Nove TV tako primjerice ni prijateljevanje s Alkom Vuicom nije pomoglo da se provuče do mjesta rezerviranog samo za "creme de la creme" hrvatskog jetseta.

Alka, koja ovom samoprozvanom modnom magu nije zamjerila kada ju je, opisujući njezin modni izričaj, svojevremeno počastio poredbom da izgleda kao "sobarica  Jackie Onassis", solidalizirala se ipak sa svojim kolegom s Nove TV te večer provela s njim ispred Kristalne dvorane. Hrvatska je puna trash događaja, no Dora je, čini se, ove godine pokazala ipak neke natruhe profinjenosti, pa tako ni posao dovođenja posla modnog kritičara do samog apsurda, kao ni slavni prijatelji, nisu pomogli da se dobije karta za druženje s pomno odabranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problema pri ulasku u green room imala je i sestra zagrebačkog pročelnika Zvonimira Šostara, koji se nedavno "proslavio" svojim seks skandalom nakon što je Index objavio fotografije na kojima se zabavlja s nagom striptizetom. Maja Šostar, za koju je bivša pročelnikova prijateljica Violeta Janjik kazala kako je upravo ona bratu naručila spomenutu striptizetu, vlasnica je tvrtke Sanamens i licence za izbor za Miss Hrvatske koju je kupila od Milana Šećkovića.

Maja Šostar (na fotografiji s Giulianovom suprugom Kristinom Đanić i Nenadom Ninčevićem), imala je ipak malo više sreće od Fashion gurua, pa je svoju kartu u jetset te večeri pronašla u svom kolegi s kojim je ranije organizirala i izbor za Miss Hrvatske, Nenadu Ninčeviću.

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara