"In Case Of Emergency Put Your Mask On"

"In Case Of Emergency Put Your Mask On"

POD MEDIJSKIM pokroviteljstvom MTV-a u Rijeci će se 21. i 22. veljače održati veliki Carnival Party 2004. pod sloganom "U slučaju opasnosti stavite masku".

Željko Vuković iz udruge Marabunti, koja je organizator partyja, rekao je kako je na MTV-u prjje dva dana započelo emitiranje video-spota kojim se najavljuje riječki Carnival Party 2004, a koji je stroga komisija MTV odobrila bez primjedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Spot će se na MTV-u prikazivati čak 16 puta dnevno sve do 21. veljače, kada počinje party, a spot je izradio riječki tim Quadrato Nero.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel otkrio je, na jučer održanoj konferenciji za novinare u klubu Discordia, kako je potpisan ugovor s televizijskom kućom MTV, koja će snimati reportažu o Rijeci, piše Novi list.

Carnival Party održat će se u subotu 21. veljače 2004. od 18 do 6 sati ujutro na Koblerovom trgu te u nedjelju 22. veljače 2004. od 8 ujutro do 3 sata poslije ponoći na Korzu, u vrijeme glavne karnevalske povorke, Međunarodnog riječkog karnevala.

Na partyju će nastupiti strani izvođači Mara Soundsystem Live, 16B live, Adam Freehand, Hybrid, te domaći DJ-i i bandovi Dogo Argentino, Dogma i Diskotik.

Priloge iz Rijeke odradit će poznata voditeljica Becky Griffin, a sav snimljeni materijal prikazat će se u nekoliko emisija MTV Dance Floor Charts, piše Jutarnji list. Pokroviteljstvo MTV-a dogovoreno je zahvaljujući preporuci organizatora ljetnog Valkana Beacha.

Prošle je godine Carnival Party okupio sedamdeset glazbenika, producenata i video umjetnika iz sedam zemalja, a okupilo se 10 000 ljudi.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara