Jeniffer Lopez u Londonu kao razmažena zvijezda

Jeniffer Lopez u Londonu kao razmažena zvijezda

BOGATA pjevačica i glumica još jednom je pokazala da za svoju lovu želi imati sve najbolje što joj se ne može previše zamjeriti.

Prilikom dolaska na premijeru svog novog filma "Maid In Manhattan" Lopezica je zakupila cijeli kat u hotelu "Metropolitan" po cijeni od 9.000 funti za noć i upravi iznijela čitav niz svojih zahtjeva.

Sobe moraju biti ukrašene bijelim ljiljanima, a jedna od njih pretvorena je u malu teretanu, dok joj se hrana mora ostavljati pred vratima jer ne želi vidjeti nikoga od hotelskog osoblja u svojoj blizini.
Njoj i velikoj pratnji mora se služiti samo šampanjac "Cristal" po cijeni od 270 funti, a uvijek joj pri ruci mora biti veća količina sushia i čokoladnih kolača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S Jeniffer je u hotel stigao i velik broj kovčega dopremljenih u ogromnom kamionu, a o njenom izgledu brinu se privatni frizer i kozmetičarka.

Zbog toga nije čudo da je seksi glumica zablistala na premijeri prije koje je dvadeset minuta pozirala fotoreporterima i dijelila autograme obožavateljima.Uski komplet Yvesa Saint Laurenta naglasio je njenu čuvenu guzu,a  mali krzneni bijeli bolero štitio je njena gola leđa od hladnoće.

U filmu Jeniffer glumi sobaricu u koju se zaljubi političar koji ju zamijeni za drugu ženu kada je zatekne u sobi kako proba njenu haljinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara