Jennifer i Ben spiskali 16 milijuna dolara za staru plantažu pamuka

Jennifer i Ben spiskali 16 milijuna dolara za staru plantažu pamuka

NAKON što je otpalo njihovo najavljeno vjenčanje za Valentinovo u Portoricu popularni par uskoro bi trebao prirediti taj spektakl na svom novom ogromnom imanju u državi Georgia na američkom Jugu.

Tabloidi su već poslali svoje paparazze koji su sa zemlje i zraka snimali plantažu iz 18-tog stoljeća s obnovljenim zgradama u predivnoj prirodi u koju se Ben zaljubio kada je na tom mjestu 1999. godine snimao film "Forces Of Nature".

Posjed na obali otoka Hampton okružen je nepeglednom šumom starih hrastova, a replika glavne kuće vraća vlasnike i posjetioce u atmosferu nezaboravnog filma "Zameo ih vjetar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se za bivšeg pijanca Bena još može shvatiti da obožava mir i tišinu, šminkericu Jennifer rođenu u Bronxu teško je zamisliti na tako osamljenom mjestu, pa mnogi sumnjaju da će njih dvoje provoditi mnogo vremena na imanju.

Poznato je da se Julia Roberts nakon vjenčanja s kamermanom povukla na svoj ranč, a sada se šuška o njihovoj rastavi.

Sigurno je da Lopezica i Affleck žele da ih mediji malo puste na miru pa vjeruju da se mogu sakriti na nekadašnjoj plantaži, ali zbog popularnosti paparazzi bi ih slijedili i na kraj svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara