Jennifer Lopez ponovo otkazala vjenčanje

Jennifer Lopez ponovo otkazala vjenčanje
TABLOIDI su već dosadili čitateljima stalnim najavama vjenčanja popularne pjevačice s Benom Affleckom koje ona otkazuje u posljednji čas, ali trakavica se nastavlja.

Katolička crkva i luksuzni hotel u kalifornijskoj Santa Barbari bili su potpuno spremni za ceremoniju ove nedjelje, ali rodbina budućeg bračnog para i slavni uzvanici pod hitno su upozoreni da mogu poderati pozivnice koje su dobili.

Policija je obavijestila Jeniffer da je neće moći zaštititi od najezde predstavnika brojnih medija koji su se već sjatili na mjesto događaja pa su ljutiti mladenci izdali službeno izvješće u kojem otkazuju vjenčanje jer ne žele da se najsretniji dan u njihovom životu pretvori u cirkus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Slavne zvijezde sada su otkrile da su unajmile čak tri lažne mladenke koje su trebale odvući novinare i paparazze na druga mjesta, ali na kraju im ni to nije pomoglo.

Jennifer je sada počela lov na vještice među svojim brojnim osobljem kako bi otkrila tko je dojavio medijima točno mjesto vjenčanja.

Očito je da se radi o nekoj veoma bliskoj osobi koja je izdala tabloidima i pripremano iznenađenje kada je par kaskadera pomoću filmskog trika na fešti trebao "trčati" preko hotelskog bazena.

Slavni gosti poput Madonne, Britney Spears i Colina Farrella ostaju kod kuće, a javio se i "tajanstveni prijatelj" izjavom da je cijela ova strka samo novi štos slavnog para koji se ionako već vjenčao u tajnosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara