Jezikova juha: Tvrdoglava kuharica nesuglasice sa Stephanom rješavala - kuhačom!

Jezikova juha: Tvrdoglava kuharica nesuglasice sa Stephanom rješavala - kuhačom!

Tekst: I.M.
Foto: RTL

JOŠ MANJE od tjedan dana dijeli nas od prikazivanja prve epizode showa "Jezikova juha". I dok gledatelji željno iščekuju detalje iz prvog spasilačkog pohoda Stephana Macchija - onog u restoranu Zvijezda Kamanjo, vrijedni kulinarski guru snima nove epizode za ovu sezonu. Ovih je dana tako Stephan, u četvrtoj po redu misiji spašavanja, bio u starom zagrebačkom restoranu Jordanovečki Vuglec, gdje se susreo s tihom i povučenom vlasnicom, eksplozivnim konobarom i tvrdoglavom kuharicom koja nikako ne prihvaća kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među svim problemima koji su dočekali Stephana u zagrebačkom restoranu, (ne)uređenje interijera je samo najočitiji. Vlasnica restorana smatra da manu lošeg uređenja interijera svakako može uvelike nadoknaditi pravim adutom - izvrsnom hranom. Međutim, Stephan tu hranu i ne smatra toliko dobrom. Već prvog dana Stephanove misije došlo je do konflikta s kuharicom koja smatra da je vrlo sposobna te da ne treba uvažavati Stephanove primjedbe. Loše raspoloženje se nastavilo i drugog dana - eksplozivni konobar je preuzeo ulogu vlasnika restorana, a, nezadovoljna radom, kuharica je tijekom cijelog dana galamom pokušavala riješiti probleme, pritom stvarajući dodatnu napetost. Vlasnica se u ovim problemima nikako ne snalazi te pušta svoje djelatnike da svoje probleme riješe sami, makar i svađom. Situacija eskalira kada na zajedničkom sastanku tvrdoglava kuharica uruči otkaz i ostavi cijeli tim na cjedilu.

Kako se Stephan snalazi u izazovnim situacijama, gledatelji će moći vidjeti već od idućeg četvrtka, 15. listopada, kad će na RTL-u biti prikazana prva emisija.           

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara