Joe Pesci studenta umjesto smiješkom "počastio" šakom u glavu

Joe Pesci studenta umjesto smiješkom "počastio" šakom u glavu

GLUMAC "tough-guy" uloga čini se nije bio raspoložen za fotografiranje kada je, iznerviran upornim navalama 24-godišnjeg studenta koji ga je želio fotografirati, mladića oštro pogledao, a onda ga "počastio" direktnim udarcem desnice u lice.

Kako javljaju američki mediji, 24-godišnji Juan Carlos Montenegro nemalo se iznenadio nakon što je na parkiralištu Jamba Juice trgovine u Boca Ratonu u Floridi slučajno naišao na svojeg omiljenog glumca Pescia.

Juan tvrdi kako je u nedjelju naletio na Joea, te mu je pružio ruku da ga pozdravi, na što je glumac pristao. No, Juanu to nije bilo dovoljno pa je želio Pescia snimiti fotoaparatom.

Da se radilo o zaista pravoj želji svjedoči i podatak kako je 24-godišnjak brzo otišao u obližnju trgovinu u kojoj je kupio fotoaparat s kojim je želio napraviti fotku, a Pesci je za to vrijeme obavljao svoju kupovinu.

Nakon što ga je ponovno zaustavio i pitao može li ga fotografirati, Pesci je mladiću rekao da sada ne može te se požurio prema svojem automobilu. Juan ga je, u paparazzo stilu, nastavio slijediti što je Pescia iznerviralo te se u jednom trenutku naglo okrenuo i mrko pogledao mladog obožavatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juana to nije prestrašilo već je fotoaparatom okinuo snimku glumčevog ljutitog lica, što je ovog do kraja izbacilo iz takta pa je obožavatelju, umjesto smiješka prema kameri, uputio šaku u lice.

Mladić je policiji kasnije rekao kako se uopće nije nadao udarcu te je dodao kako je uspio jedan put snimiti ljutitog Pescia, ali i ozljede po svojem licu. Fotoaparat je kasnije predao policiji koja će istragom utvrditi ima li osnova za podnošenje kaznenih prijava.

"Nisi me trebao ometati u obavljanju mojih stvari." - rekao je navodno 62-godišnji Pesci Juanu nakon udarca.

Bili kako bilo, Juan nije ljut na Joea, a sebi je nakon svega rekao kako ga je "možda uhvatio dok je imao loš dan".

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara