Joss Stone - najbolja britanska debitantica u SAD-u

Joss Stone - najbolja britanska debitantica u SAD-u

Menadžerski tim mlade Joss Stone odlučio je njezin treći album "Introducing Joss Stone", koji u Britaniji nije postigao očekivani uspjeh, izdati u Americi, ali bez pretjerane medijske pompe i posebnog plana za afirmaciju u toj zemlji. Ipak, rezultati prodaje Jossinog trećeg albuma sigurno će ih natjerati da promijene mišljenje i krenu u pomno planirano osvajanje američkog tržišta.

Joss je, naime, novim albumom došla izravno na drugo mjesto Billboardove top liste albuma, što je najbolji rezultat jednog britanskog debitanta u povijesti najutjecajnije svjetske glazbene ljestvice. Novi se album, dakle, puno više svidio američkim slušateljima, jer je u Britaniji "Introducing Joss Stone" prošao ispod svih očekivanja i trenutno se više ne nalazi u 50 najprodavanijih albuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Joss, bez puno truda i marketinške pripreme, postala novo omiljeno mlado lice u SAD-u, što čudi obzirom na činjenicu da njen kolega Robbie Williams već gotovo deset godina pokušava učiniti isto. Da ne poznamo njihov ukus, rekli bismo da Amerikanci možda baš i padaju na spontane, neizvještačene izvođače koji na njihovo tržište ulaze iskreno i pomalo naivno. Ovako, tko će ti ga znati.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara