Justin spašava karijeru Britney Spears

Justin spašava karijeru Britney Spears

ODLASKOM iz grupe NSYNC on je postao mega zvijezda, dok je njegova bivša djevojka nizom loših poteza naljutila obožavatelje i počela gubiti popularnost. Zato traži njegovu pomoć.

Britney su prvo prozreli kao lažljivicu jer se otkrilo da nije djevica kao što tvrdi, a nakon raspada veze s Justinom očajnički je pokušala naći novog dečka.

Sve su to bile kratkotrajne ljubavne aferice, a posljednja od njih dogodila se u Torontu. Doputovala je u grad kojeg mnoge poznate ličnosti izbjegavaju zbog straha od SARSA samo da bi susrela filmskog zavodnika Colina Farrella.

Tabloidi su otkrili da ga je zaskočila u auto prikolici na snimanju njegovog novog filma "S.W.A.T."

Pjevačica je posebno razočarala obožavatelje u Engleskoj koji su je prilikom premijere njenog filma "Crossroads" u Londonu čekali po kiši i hladnoći nekoliko sati, a ona je projurila pored njih bez pozdrava.

Nakon što je javno na sceni pipao legendarnu guzu Kylie Minogue Justin se popeo i na sam vrh engleske top liste, a popularnost je povećao večerajući sa slavnim Beckhamima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša cura vjeruje da će opet steći ugled ako snimi duet s Justinom na što je on pristao i sada samo trebaju pronaći neki njegov slobodni termin.

Postoji mogućnost da odvojeno snime vokale koji će tehničari sklopiti u mogući budući hit.

Britney je svoj prvi album prodala u 19 milijuna primjeraka, a posljednji tri puta manje.

Ni to nije "za baciti" ali se za nju smatra velikim neuspjehom.

Ako joj ne pomogne duet s Justinom neće nitko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara