Justin Timberlake spiskao 4 milijuna funti od engleske turneje

Justin Timberlake spiskao 4 milijuna funti od engleske turneje

NAKON što je na sceni pipkao guzu Kylie Minogue bivši dečko Britney Spears rasprodao je svoje koncerte u Engleskoj, ali sva zarada od ulaznica potrošena je na ogromne troškove turneje.

Justinu nije do love jer je s grupom NSYNC zaradio 35 milijuna funti,a ova turneja služi mu kao dokaz da je postao mega zvijezda.

Za 18 dana turneje zakupljeno je po 103 sobe u luksuznim hotelima za njega i prateću ekipu što će stajati 750.000 funti bez troškova hrane i pića, a samo na feštama nakon koncerta neograničeno se toči šampanjac od 120 funti po boci.

Svatko od članova njegove brojne pratnje može naručivati što želi i samo potpisati račun. Svaki član ekipe prima dnevno po 400 funti, a posebno su dobro plaćeni njegovi tjelohranitelji.

Pored njih unajmljuju se i tri hotelska čuvara po 30 funti na sat koji 4 sata dnevno moraju paziti na njegovu sobu.

Tome treba pridodati honorare za prateći bend i plesačice, a samo prijevoz opreme iz Amerike privatnim avionima stajao je 100.000 funti.

Na turneji su za njega i osoblje korištene skupe unajmljene limuzine, a ogromni kamioni prevoze razglas i rasvjetu.

Njegov najbolji prijatelj Trace Ayala proglašen je osobnim tajnikom, a kolika mu je plaća najbolje govori njegov ručni sat od 70.000 funti i dijamantna naušnica od 50.000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se njegovo stalno druženje s pjevačem ne bi krivo shvatilo, na turneju je krenula i Ayalova cura Elisha.

"Tajanstveni prijatelj" otkriva da sve to sve više sliči na cirkus u kojem pola osoblja ne radi ništa,v eć samo jede i pije, a oni koji imaju neke zadatke unajmljuju druge da rade za njih.

Zbog ljubavnih aferica tabloidi su Justinu dali nadimak "Trousersnake" ( zmija u hlačama ) i otkrili da ga u Americi čeka cura Staci Flood, plesačica s kojom je nastupio u svom glazbenom spotu, koja se zabavljala i s Enriqueom Iglesiasom dok su zajedno snimali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara