Kanađanina ugrizla zalutala zmija dok je radio za kompjuterom

Kanađanina ugrizla zalutala zmija dok je radio za kompjuterom

Tekst: A.A.
Foto: AFP

JEDNOG je Kanađanina ugrizla zalutala zmija dok je u sitnim noćnim satima radio na svom kućnom računalu. Zmija, za koju se vjeruje da je nečiji kućni ljubimac koji je "zbrisao" na slobodu, uvukla se čovjeku u kuću vjerojatno kroz cijevi ili ventilaciju. Srećom, nije bila otrovna.

Nesretni kompjuteraš zmiju nije primijetio, ali ju je vjerojatno nekako uplašio, pa ga je zato ugrizla za ruku. Čovjek, koji je želio ostati anoniman, uspio ju je otresti s ruke i zatvoriti je u kantu za smeće prije nego što je odjurio u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko dva ujutro bolnica je pozvala Brya Loysta, kustosa iz zoološkog vrta za gmazove, koji je potvrdio kako zmija nije opasna. "Ali je zato situacija sigurno bila zastrašujuća. Da se meni takvo što dogodilo, sigurno bih bio prestravljen", rekao je Loyst. Dodao je kako je i zmija sigurno bila uplašena i osjetila se napadnutom, jer inače ne bi ugrizla.

Zmija, čiji vlasnik još nije poznat, cijeli incident nije preživjela, eutanizirana je zbog ozbiljnih ozljeda koje je zadobila.    

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara