Karlovačko Live - turneja sa Severinom i Crvenom Jabukom

Karlovačko Live - turneja sa Severinom i Crvenom Jabukom

GLAZBENA turneja Severine i Crvene Jabuke, nazvane po sponzoru, Karlovačkoj pivovari - Karlovačko Live sinoć je predstavljena u zagrebačkom kafiću The Hole in One Pub. Ljubiteljima piva čaše je punila Seve i Žera.

Treću godinu za redom, Karlovačko, hrvatski dobitnik pivarskog Oscara, organizira glazbeni projekt kako ljubiteljima piva priuštili jedinstven događaj. Ove godine izabrani su Severina i Crvena Jabuka koji će turneju započeti 25. studenog u Karlovcu, a završiti 26. prosinca u Osijeku. Koncert u Zagrebu održat će se 14. prosinca u Domu Sportova.

Severina je rekla da nije planirala turneju, ali kao joj se projekt činio zanimljivim, pristala je sudjelovati. Dražen Žerić-Žera kaže da se radi o jedinstvenoj turneji koja mu je omogućila da opet nastupa sa Severinom, što ga posebno veseli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno ćemo se potruditi da svaki grad kojeg posjetimo uistinu doživi ovaj pivsko - glazbeni spektakl te da obožavateljima pružimo dobru zabavu uz dobro pivo!"- obećao je Žera.

Erik Jan Schoevers, predsjednik uprave Karlovačke pivovare uvjeren je da će se Severina i Crvena Jabuka pokazati kao izvrstan spoj ponešto različitih glazbenih žanrova za različite generacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara