Kraljica ljepote tražena zbog vođenje narkokartela: Nevina sam!

Kraljica ljepote tražena zbog vođenje narkokartela: Nevina sam!

Tekst: A.A.
Foto: AFP

BIVŠA kraljica ljepote i manekenka za donje rublje Angie Sanclemente Valencia, za kojom je izdana međunarodna policijska tjeralica jer ju se optužuje za vođenje narkokartela, napisala je na svom Facebook statusu da je nevina. "Vrlo sam tužna i povrijeđena netočnim informacijama koje se objavljuju. Za ono za što mene optužuju uopće nisam kriva je, već jedan drugi par kojega poznajem", napisala je Sanclemente. Bivša kraljica ljepote kontaktirala je putem mrežnog komuniciranja i CNN, napisavši im u poruci: "Ne razumijem kako mediji mogu uništiti život nekome tko je potpuno nevin. Ne želim ići u zatvor. Ne zaslužujem to, nisam ništa napravila, nevina sam!".

Sanclemente se tereti za vođenje organizacije za krijumčarenje kokaina koja je koristila lijepe manekenke za prenošenje droge preko granice i za raspačavanje. I u njenom kovčegu na letu iz Buenos Airesa za Cancun bilo je pronađeno 55 kilograma kokaina. Bivše kraljice ljepote u avionu nije bilo, pa je policija krenula za njom u potragu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prateći tragove jedne 21-godišnjakinje identificirane samo pod imenom Maria N. policija je došla u jedan hotel u Buenos Airesu misleći da se tamo krije Sanclemente. No, u hotel su stigli prekasno, jer navodne kriminalke tamo više nije bilo.

Sanclemente je pravi primjer novog trenda prema kojem upravo žene vladaju vrhovima kriminalnih organizacija povezanih s krijumčarenjem droge. Tako su žene pojavljuju na listama najtraženijih kriminalaca u SAD-u, Meksiku i Kolumbiji. povećan je i broje žena koje očekuju suđenje pod optužnicama za krijumčarenje velikih količina kokaina.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara