Kristanna Loken kao prvi ženski terminator

Kristanna Loken kao prvi ženski terminator

U TREĆEM nastavku popularnog akcijskog serijala seksi plavuša pojavljuje se kao suparnica Arnolda Schwarzeneggera u liku humanoidnog robota T-X.

Scenaristi su Kristannu opremili s neobičnim plazma oružjem i sposobnošću da osvaja muškarce povećanjem obujma svojih grudi.

Tabloidi tvrde da autori filma nisu mogli pronaći bolju glumicu za tu ulogu jer bi se i po njenom životopisu mogao snimiti izuzetno napeti film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kristanna je s 13 godina napustila roditelje i otišla živjeti kod starije sestre lezbijke.

Ubrzo je postala foto model, a oduševljavala se raznim religijama. Nakon zen budizma prihvatila se vudu magije, pa se šaputalo da pije životinjsku krv, a iz tog perioda na leđima su joj ostali istetovirani likovi kornjače i zmije, sunca i mjeseca za koje tvrdi da svaki od njih predstavlja dio njene ličnosti.

Na početku novog "Terminatora" stiže iz svemira potpuno naga što joj nije predstavljalo posebni problem.

Ispričala je novinarima kako je na filmskom festivalu u Cannesu nastala strka kada se otkrilo da se na jahti sunča u toplessu, a to je za nju potpuno normalna stvar.

Nakon uloga u brojnim televizijskim serijama nastup u "Terminatoru 3" ubrzo bi je mogao promovirati u hollywoodske zvijezde.

U tome bi joj mogle pomoći i objavljene seksi fotke u magazinu za muškarce Maxim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara