Lejla Filipović: Kad Tarik kaže dosta, ja stanem!

Lejla Filipović: Kad Tarik kaže dosta, ja stanem!

IAKO u društvenoj kronici boravi još od debakla Izbora za Miss Hrvatske, Lejla nekad davno Šehović, pa onda Majoli, a danas Filipović izbjegava medije i ne želi pričati o svom privatnom životu. Te se moralne vertikale nakratko odrekla pa je tjedniku Extra ispričala sve o ljubavi s Tarikom Filipovićem, koja je posljednjih mjeseci itekako zanimala hrvatske medije, a osvrnula se i na tragični izbor zbog kojeg je, kaže, dugo plakala, a koji joj na kraju nije donio ono zbog čega se i prijavila - sponzorski automobil.

"Tarik mi je oduvijek bio drag. Čitala sam njegove intervjue i svaki put mi se svidjelo kako s posebnom ljubavi govori o svojim roditeljima, sestri. Nikad nisam bila njegov fan, ali sjećam se gotovo svakog intervjua. Kad smo popili kavu u Dubrovniku, na odlasku me prijateljski zagrlio, a meni su se noge odsjekle. Ne znam kako sam uopće došla kući", ispričala je Lejla Filipović tjedniku Extra o prvim danima ljubavi s popularnim glumcem. Prema njezinim riječima, Tarik "ju je otvorio" i promijenio njen odnos prema muškarcima. "Kad Tarik kaže dosta, ja stanem. Nisam inače takva - prije sam bila sklona raspravljanju", priznanje svrgnuta missica.

Obiteljska idila Filipovićevih odvija se, na njihovo inzistiranje, daleko od očiju javnosti, a Lejla priznaje kako je oduševljena načinom na kojeg je njezin stariji sin Dino (iz blic braka s Dadom Majolijem) odlično prihvatio brata Armana. Spektakularnoj svadbi Lejle i Tarika, koju su organizirali u kući Lejline kume Dunje, prethodila je ništa manje spektakularna prosidba - Tarik je na rođakovoj svadbi izišao na pozornicu i pred svima zatražio njenu ruku. "Sjećam se kako sam bila toliko šokirana da sam jedva došla do pozornice. Ali to je Tarikov stil. Vrlo je maštovit - svako malo me iznenadi nekom sitnicom", kaže Lejla i dodaje kako se s ponosom deklarira kao "majka i domaćica", iako bi u dogledno vrijeme htjela upisati fakultet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odustala od tužbe i automobila

Lejla je progovorila i o svojedobno najvećem društvenom skandalu Hrvatske, kad joj je nakon proglašenja oduzeta kruna Miss Hrvatske, a na njeno mjesto mutnim je vodama došla Ivana Petković. "Uopće nisam bila fascinirana cijelim tim izborom. Išla sam po auto, a ne družiti se s ljudima koje nikad nisam upoznala. Ionako sa svim tim curama nisam ostala u kontaktu jer koliko god svi govorili kako je to lijepo druženje, tamo je samo rivalstvo u zraku. Pobijedila sam, ali nisam dobila auto. Zbog toga sam s direkcijom završila na sudu, ali sam nedavno sve povukla jer se nisam više htjela natezati s njima", otkriva Lejla Filipović.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara