Lily Allen talijanskim paparazzima "mahala" golim grudima

Lily Allen talijanskim paparazzima "mahala" golim grudima

Tekst: V.R.
Foto: Corriere della Sera

RAZUZDANA Britanka talijanskim paparazzima je tijekom romantičnog odmora u Veneciji pokazala svoje obnažene grudi. Lily je, kako javlja ondašnji Corriere della Sera, ali i potkrepljuje dokazima, u jednom trenutku naga izašla na balkon, nakon čega je njezine obnažene grudi rukama pokrio muškarac koji je s njom boravio u hotelskom apartmanu.

A baš kako smo od Lily navikli, muškarac je od nje stariji barem desetak godina, a njegov identitet javnosti je još uvijek nepoznat. "Ne izlazim sa svojim vršnjacima. Ševim se s njima, ali nikada s njima ne izlazim. Meni je potrebna intelektualna veza s partnerom, a to ne mogu ostvariti sa svojim vršnjacima. Ne mislim da sam pametnija od njih, ali, jednostavno, većina ljudi koju poznajem uopće nije zainteresirana za iste stvari koje mene zanimaju", objasnila je Lily u intervjuu koji je nedavno dala časopisu GQ.

"Tradicionalno. žene su stvorene da budu lijepe i da šute. Mi se još uvijek borimo s tim povijesnim bremenom. Ja osobno želim nekoga tko će paziti na mene, nekoga tko me se boji, ni mene ni mojeg ponašanja. A to je jako teško naći. Takva osoba bi trebala biti i uspješna i moćna. Želim da je moj muškarac ponosan na mene, a ne impresioniran mojim poslom i likom", ispričala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara