Ljepotice koje su svojim izgledom "začinile" Doru

Ljepotice koje su svojim izgledom "začinile" Doru

Ovogodišnja Dora može se podičiti velikim brojem ljepotica, a na prvoj polufinalnoj večeri najviše su zasjale one koje nisu ništa pjevale - Nikolina Pišek i Iva Jerković. Nikolina, koja se u četvrtak pojavila u ulozi voditeljice svojom je haljinom dala naslutiti što se krije ispod iste, ali do granice profinjenosti. Za njezinu je haljinu bila zaslužna Matija Vuica i iako smo se, moramo priznati, malo pribojavali kako će to sve izgledati - Nikolini dajemo čistu peticu. Za izgled, naravno, u modu se ne bismo petljali.

Nešto jače prisutnima je maštu pobudila Iva Jerković, koja te večeri nije nastupala, pa se pojavila u nešto ležernijem izdanju - oskudnoj crnoj haljinici koja je mamila poglede, pogotovo u pozadinskom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ive i Nikoline, prolazne ocjene za privlačan izgled prema mišljenju mnogih dobile su i Lana Klingor, koja se tijekom nastupa iz bijelog odijela baš poput Britney Spears (u zlatnim danima) razodjenula u prozirnu majicu koja je njezina "strateška mjesta" prekrivala nekolicinom bisera, te grupa Feminnem koje su svojim "swingerskim" haljinicama i visokim potpeticama izgledale više nego solidno. Ostale fotografije možete pogledati ovdje

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara