Ma kakva Severina – dajte nam hercegovački pornić!

Ma kakva Severina – dajte nam hercegovački pornić!

DVIJE mlade djevojke iz dijaspore odluče se vratiti na rodnu hercegovačku grudu, te na vodopadima Kravice sreću dva stasita momka – to je ukratko fabula prvog hercegovačkog pornića.

Prema vijestima objavljenima na bosansko-hercegovačkim siteovima bljesak.info i poskok.tk, filmska skupina nazvana Ero-Sex Pictures priprema snimanje prvog autohtonog hercegovačkog porno-filma.

Film bi se u videotekama i slobodnoj prodaji u susjednoj nam BiH trebao naći za manje od dva mjeseca, a pokretač Ero-Sex Picturesa pojasnio je misao vodilju filma - popularizacija prirodnih ljepota Hercegovine, pa će tako scene ovog pornića biti snimanje na nekima od najljepših hercegovačkih lokacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio filma snimit će se tako na vodopadima Kravice, a drugi na najvišem tamošnjem planinskom vrhu - Pločno (naslovna fotografija). Kulminacija filma odvijat će se na snijegu, pri čemu se nadamo da hladnoća neće utjecati na performanse glavnih glumaca.

Kao što je i red, glazbenu podlogu za film činit će pjesme Mate Bulića "Sve to ima zemlja ta moja Hercegovina" i "Udri Mare prašina se diže", a kako bi film do kraja zadržao izvorni hercegovački štih, u njemu će biti korišteni atraktivni automobili (pogodite koje marke).

Iako još uvijek nemamo screenshotove iz dotičnog filma, dajemo časnu pionirsku riječ da ćemo ih objaviti čim ih dobijemo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara