Madonna i David Beckham žele još djece

Madonna i David Beckham žele još djece

POP KRALJICA i bogati nogometaš svojim bi prihodima lako održavali i cijeli dječji vrtić pa nije čudo da žele imati još nasljednika.

Madonna bi u svojoj 45-toj godini mogla imati problema sa trudnoćom, a zbog vježbanja i "sličnih stvari" ima neredovitu menstruaciju, pa posjećuje najpoznatije liječnike da se uvjeri kako još uvijek može roditi bez poteškoća.

U svom prvom braku s glumcem Seanom Pennom nije imala djece, ali je kasnije iz veze s fitness trenerom Carlosom Leonom dobila kćer Lourdes, a nakon udaje za engleskog redatelja Guya Ritchiea 2000-te godine rodila je sina Rocca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata je kao stroga majka pa klincima zabranjuje bilo kakve prostote, ali i gledanje televizije, a kada imaju goste pred Lourdes su strogo zabranjeni svaki razgovori o seksu.

David je nedavno izjavio da bi nakon dva sina želio imati i kćer, ali teško da će njegova supruga Victoria uskoro pristati na taj plan jer uporno radi na postizanju glazbene karijere u Americi i ima pune ruke posla.

Nogometaš je ispričao kako je u djetinjstvu želio imati mlađeg brata, a sada svojim dečkima želi dodati curicu "kako bi se imali s kim igrati".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara