Madonna kao legendarna Jean Harlow

Madonna kao legendarna Jean Harlow

KAKO se po glumačkom talentu nikako ne može mjeriti s jednom od prvih velikih filmskih zvijezda pjevačica ju je bar odlučila oponašati u novom spotu za pjesmu "Hollywood".

Kako bi video ispao što autentičniji Madonna je za snimanje uspjela nabaviti nakit vrijedan 20 milijuna funti koji je nekada pripadao Jean.

Pop kraljica priznaje da je velika obožavateljica glumice koja je i sama počela karijeru slikajući se naga pa joj je posvetila pjesmu "Vogue" iz 1990. godine.

Jean se pojavila na filmu kao partnerica poznatih komičara svog doba Stanlia i Olia, ali Hollywood je brzo prepoznao njen talent i glavnim ulogama u filmovima poput "Platinasta plavuša" i "Saratoga" od nje brzo napravio zvijezdu za kojom su ludovali muškarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postala je seks simbol svojim izgledom i izjavama da nikada ne nosi donje rublje i spava gola, a otkriveno je da prije snimanja stavlja led na bradavice kako bi iskočile pred kamerama.

Šest puta je bila partnerica velikog filmskog zavodnika Clarkea Gablea, glumila je uz slavnog Spencera Tracya, a ušla je u legendu kada je umrla u 26-toj godini na snimanju svog posljednjeg filma zbog bolesti bubrega.

Hvalila se da je muškarci obožavaju jer ne nosi grudnjak, a žene vole jer ne izgleda kao djevojka koja bi im preotela muža, bar ne na dugo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara