Mara Magaš odlazi s RTL-a, Antoniji Blaće posao upitan

Mara Magaš odlazi s RTL-a, Antoniji Blaće posao upitan

RTL Televizija već je duže vrijeme poznata kao TV kuća koja se ne snalazi najbolje s vlastitim kadrom, pa je i vrlo hvaljena Sanja Doležal morala čekati godinu dana kako bi se napokon vratila u njihov eter. Slična sudbina zadesila je i Antoniju Blaće, vlasnicu dvaju Večernjakovih Ekrana, koja ovih dana i sama ne zna kakav joj je status na RTL-u te hoće li opet stati pred njihove kamere.

Mlada Šibenčanka na toj TV postaji nije stalno zaposlena, a kako trenutno nije angažirana na nijednom projektu, više ne prima honorare, te nema povratnu informaciju o tome hoće li voditi sljedeću sezonu "Big Brothera". U pripremi je, navodno, novi kulinarski show "Večera za pet", kojeg bi trebala voditi upravo Antonija, ali ni to nije potvrđeno, tako da je njena budućnost na RTL Televiziji zasad neizvjesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, sigurno je da Maru Magaš nećemo tako skoro gledati na RTL-u, barem ne u showu "Fear Factor". Ona je, navodno, na snimanju emisije u Argentini potpuno izludjela tamošnje producente, koji nisu mogli vjerovati da jedna "voditeljica" najavu može krivo izgovoriti i do dvadeset puta. Mara je, navodno, zbog kikseva i nedostatka koncentracije dobrano usporila snimanje nove sezone, a kako rezultat na malim ekranima opet nije zadovoljavajući, RTL se svojoj mladoj nadi odlučio zahvaliti na angažmanu.

Mara Magaš izdržala je na toj televiziji mjesec dana, Antonija Blaće ne zna je li uopće zaposlena, Sanja Doležal i Robert Knjaz su godinu dana čekali na zeleno svjetlo za nove projekte, Tomislav Jelinčić ni sam ne zna kojim se tempom emitira njegov talk show... Iz svega ovoga zaključujemo kako RTL definitivno ima problema sa svojim zvijezdama i vrednovanjem njihovog dosadašnjeg rada, što je rezultiralo padom kvalitete programa, kao i nezadovoljstvom u njihovim redovima.

D.K.
Foto:M.P./RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara