Mariah Carey već dvije godine bez seksa

Mariah Carey već dvije godine bez seksa
GOTOVO je nevjerojatno da seksi pjevačica još nije našla novog muškarca nakon psihičkog sloma zbog raskida veze s Luisom Miguelom.

On sam je velika glazbena zvijezda u Meksiku pa mu je dojadilo poput psića slijediti Mariah, a ona je odmah pomislila da je kraj svijeta i prema pisanjima tabloida 2001. godine pokušala samoubojstvo.

Nedavno se povjerila novinarima da je pored njega imala još samo dva muškarca u svom životu, igrača američkog nogometa Dereka Jetera i svog prvog muža glazbenog bossa Tommya Mottolu.

Lijepa Mariah tvrdi da joj zbog slave i bogatstva dečki uopće ne prilaze i navodi primjer svoje stilistice koju muškarci stalno pozivaju na izlaske dok ona ostaje sama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uopće ne spominje svoju navodnu vezu s isto tako slavnim rapperom Eminemom iako je svojevremeno tvrdila da će ga tužiti ako u svojim pjesmama iskoristi ljubavne poruke koje mu je ostavljala na telefonskoj sekretarici.

Tabloidi su tračali o njihovoj vezi i raskidu zbog njene ljubomore na njegovu kćer koju on obožava.
Na svojim posljednjim koncertima Mariah izvodi prilično izazovan show pa će sigurno napokon izazvati pažnju mnogih muškaraca koji bi joj mogli prići.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara