Marlon Brando volio žene - i muškarce?

Marlon Brando volio žene - i muškarce?

PO MNOGIMA najveći i najzgodniji glumac svih vremena i ljubimac žena širom svijeta, navodno nije puno birao s kim će završiti u krevetu.

Nova knjiga "Brando Unzipped" otkriva da je spavao s najvećim zvijezdama svog vremena poput Vivien Leigh i Bette Davis, pokušao zavesti žene američkih predsjednika, ali je imao i seksualne susrete s Caryem Grantom i Rockom Hudsonom, koji je umro od AIDS-a.

U knjizi je objavljena i njegova navodna fotografija oralnog seksa s tamnoputim muškarcem koja bi trebala biti najveći dokaz da je Brando imao sklonosti prema istom spolu.

Brando je umro prije dvije godine u 80-toj godini života, s osvojena dva Oscara i brojnim nezaboravnim filmskim ulogama.

Proslavio se u filmovima "Tramvaj zvan čežnja" i "Divljak", a kada su ga već otpisali, zablistao je kao Don Vito Corleone u "Kumu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kao olinjali superteški debeljko u poznim godinama znao je pokupiti milijune dolara za kratko pojavljivanje u nekom filmu.

Svoj drugi Oscar nije ni primio, već je na dodjelu zlatnih kipića poslao Indijanku koja je govorila o kršenju prava američkih domorodaca.

U tri braka imao je devetero djece, od kojih se jedna kćerka ubila, a jedan sin mu je završio u zatvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara