Michelle "Bombshell" McGee: Seksala sam se sa suprugom Sandre Bullock

Michelle "Bombshell" McGee: Seksala sam se sa suprugom Sandre Bullock

Tekst: A.M.
Foto: JLP, AFP, MichelleBombshell.com

LISTI poznatih preljubnika, koji posljednjih mjeseci pune sve svjetske tabloide, pridružio se i suprug Sandre Bullock Jesse James. Naime, kako javljaju američki mediji, voditelj i veliki ljubitelj motora utjehu je pronašao u manekenki tetovaža Michelle “Bombshell” McGee, i to za vrijeme dok je Sandra snimala film "The Blind Side" za koji je dobila Oscara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tetovirana manekenka i Jesse navodno su se upoznali preko interneta, a prvi korak napravio je upravo voditelj koji je atraktivnoj Michelle poslao mail te je pozvao u Los Angeles gdje živi. S obzirom na to da je Sandra u to vrijeme bila na snimanju filma, njezin suprug mlađahnoj je manekenki rekao da žive razdvojeno.

"Zvala sam ga Vanilla Gorilla jer je vrlo obdaren"

Kako otkriva Michelle za Touch Weekly, mislila je da su Sandra i Jesse razdvojeni te je zbog toga pristala na seks. Ljubavnici su se nalazili najmanje dvaput tjedno punih jedanaest mjeseci, i to u kući gdje Jesse inače dijeli bračni krevet sa Sandrom. "Zvala sam ga Vanilla Gorilla jer je vrlo obdaren. Nikad nije nosio gaćice niti kondome. Već smo se pri prvom susretu tri puta poseksali", otkrila je brbljava "Bombshell".

O cijeloj priči još se uvijek nisu oglasili supružnici čiju je intimu poljuljala seksipilna “Bombshell”. Američki mediji već su se naveliko raspisali o preljubu supruga oskarovke te postavljaju pitanje je li samo riječ o potrebi mlade manekenke da dobije svojih pet minuta slave ili je Jesse zaista varao glumicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara