"Mislim da Ankica Kerum gubitkom Keruma nije apsolutno ništa izgubila"

"Mislim da Ankica Kerum gubitkom Keruma nije apsolutno ništa izgubila"

Tekst: A.M., B.M.
Foto: Damjan Tadić, CROPIX

PRIČA koja posljednjih dana puni sve medijske stupce zasigurno je ona splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegove ljubavnice Fani Horvat. Podsjetimo, Kerum je nakon devetnaest godina braka ostavio suprugu Ankicu i njihovo dvoje djece, Nevu i Joška, zbog trudne ljubavnice Fani s kojom je u vezi posljednjih pet godina. Tu informaciju otkrio je Kerum osobno na TV Dalmaciji i tako uzburkao cjelokupnu Hrvatsku javnost, a među njima i naše skromne celebove koji nisu bili previše rječiti kada je Kerumov privatni život u pitanju.

"Ljubav je pojam koji se ne može komentirati"

Dok mu neki zamjeraju to što je imao ljubavnicu, kao što bi to i vlastitom suprugu, većina njih smatra da je vrlo hrabro od Keruma što je javno istupio i otkrio tajnu koju je vješto skrivao dugi niz godina. "Tko voli nek' izvoli. Mislim da ga ne treba optuživati, to je normalna stvar. Očito se dogodila ljubav, a iako je teže mnogima zbog toga što je Kerum napravio, svakako je ispravnije", rekla nam je Leona Paraminski s kojom se donekle slaže Fani Stipković.

Naime, ona također misli da ne možeš nekoga prisiliti da ti ostane vjeran te da se takve stvari događaju svakodnevno i bez obzira na sve. "Ljubav je pojam koji se ne može komentirati. Svojeg budućeg supruga ne mislim držati u zatvoru, a da se na kraju krajeva i zaljubi u neku drugu bilo bi mi drago zbog njega. Bolje je ne biti u braku nego živjeti u lošem", rekla nam je Fani, imenjakinja Kerumove nove djevojke s kojom čeka prinovu.

"Mislim da je zapravo u redu što je bio iskren jer kad čovjek laže, on laže sam sebe"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na komentarima su štedjele mnoge žene, poput inače vrlo rječite Vedrane Rudan, Belme Hodžić i Vanje Halilović. "Samo ću reći da Kerumova žena gubitkom Keruma nije apsolutno ništa izgubila", priznala nam je kontroverzna Rudanica. Voditeljica showa "Pobijedi Šolu" izjavila je da ne želi komentirati tuđi privatni život jer svatko zna što je za njega najbolje, ali priznaje da se ne bi voljela naći u toj poziciji.

"Mislim da je zapravo u redu što je bio iskren jer kad čovjek laže, on laže sam sebe", kazala nam je Vanja Halilović koja se jednom prilikom već našla u sličnoj poziciji. "Ne znam što je točno bilo između njihova četiri zida već znam samo ono što piše u medijima pa ne bi htjela komentirati", rekla nam je Doris Vrečko koja tvrdi da se nikada ne bi našla u ulozi nečije ljubavnice.

"Ne bih si mogla dozvoliti da budem druga i smatram da bi svatko trebao imati toliko samokontrole da se ne petlja sa zauzetim muškarcima ili ženama", priznaje Vrečko koja dodaje da najgore mišljenje ima zapravo o muškarcima koji varaju, a tek onda o njihovim ljubavnicama jer ipak su one te koje su slobodne.

"Svaka mu čast što je priznao da ima ljubavnicu, nije pognuo glavu i bježao od problema"

Podršku gradonačelniku grada Splita dala je Aleksandra Grdić koja kaže da je njegova veličina u njegovu priznanju. "Svi su od krvi i mesa, dogodilo se dijete, možda mu je u braku nestalo ljubavi, sve je to normalno. Svaka mu čast što je priznao da ima ljubavnicu, nije pognuo glavu i bježao od problema", rekla nam je manekenka.

Svoje mišljenje o Kerumovom postupku s nama je podijelila i Ana Rucner koja je inače Kerumova dobra prijateljica. "Teško je to komentirati jer smo prijatelji i ne bih se htjela miješati. Smatram da svatko ima pravo na svoj život", rekla je Ana koja Kerumu želi svu sreću te da mu dijete bude živo i zdravo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara