Nagradna igra: Osvojite majice i ulaznice za film "Vjerujem u anđele"

Nagradna igra: Osvojite majice i ulaznice za film "Vjerujem u anđele"

Tekst: A.M.
Foto: Blitz

DUGOOČEKIVANI film Nikše Sviličića - Vjerujem u anđele napokon je stigao i u naša kina. U romantičnoj komediji glavne uloge utjelovili su Vedran Mlikota i Dolores Lambaša. Snimanje filma započelo je prije dvije godine u Komiži na Visu, a završilo je 13. listopada, dok je ove godine na isti datum održana i zagrebačka premijera.

Osim glavne linije fabule postoji čitav niz "rukavaca" događaja i pojavljivanja likova koji se mogu naći samo na otoku nasred mora. Još kada se tome doda nemogućnost upotrebe mobitel signala (jer je vrlo jako magnetsko polje na otoku) - postoje sve pretpostavke za zgodan film sa okusom sunca, mora, soli i ljubavi.

Nagradna igra

Index.hr vas i ovaj put nagrađuje s 20 majica "Vjerujem u anđele" te pet puta po dvije ulaznice za bilo koju projekciju u Cinestaru u razdoblju od 19. do 23. listopada. Sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Vjerujem u anđele" i osobnim podacima: ime, prezime, adresa te kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radnja filma odvija se na prelijepoj Komiži nakon turističke sezone. Poštar Šime je jedan od omiljenijih ljudi u malom mjestu, na otoku nasred mora. Šime je vrlo inteligentan i mještani imaju vrlo velik respekt prema njemu jer je neobično dobro upućen u sve događaje i sudbine u malom mjestu. On zna kakva će biti vremenska prognoza, kakav će vjetar puhati, kakva će biti propovijed na misi u nedjelju .

Film "Vjerujem u anđele" ima odlične pretpostavke da vas osvoji svojim sjajnim zapletom, nasmije zgodnim dosjetkama i na kraju duboko zamisli svojom porukom

Jednog dana u mjesto se doseli zgodna žena po imenu Dea i svi muškarci u mjestu započinju sa klasičnim mediteranskim hofiranjem jer ona izgleda vrlo atraktivno i poželjno. Dea, međutim, nosi sa sobom neku tajnu i ostaje posve gluha na sve njihove pokušaje, pa tako šarmerske pokušaje i poštara Šime. Nakon kraćeg vremena Dea "padne" na njegov šarm i sve izgleda kao idila. Međutim, s vremenom se mjesto okreće protiv Šime jer ga je "kurbetina otela od svita". Šimu to ne brine previše jer što je duže sa Deom sve više mu se sviđa.

Zbog neobične ljepote lokacija snimanja i uistinu krasne atmosfere koja je vladala na setu tijekom snimanja, uvjereni smo da film "Vjerujem u anđele" ima odlične pretpostavke vas osvoji svojim sjajnim zapletom, nasmije zgodnim dosjetkama i na kraju duboko zamisli svojom porukom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara