Najbolje u kinima: Nemilosrdni gadovi i Mamurluk i dalje prvi, ocijenite Lambašin film Vjerujem u anđele

Najbolje u kinima: Nemilosrdni gadovi i Mamurluk i dalje prvi, ocijenite Lambašin film Vjerujem u anđele

PREMA mišljenju posjetitelja Indexa, listu najboljih filmova koji se trenutno prikazuju u hrvatskim kinima već tjednima predvode "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina te komedija "Mamurluk". U stopu ih prati animirani film "Nebesa 3D".

Okupirana Francuska. Židovi. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Brad Pitt. Sve to, a i još više, ima novi film redatelja Quentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja - dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli. Film je oduševio i brojne hrvatske celebrityje.

Trenutna ocjena "Nemilosrdnih gadova" je 4.21, a u odlične filmove naši posjetitelji ubrajaju i film "Mamurluk" s prosječnom ocjenom 4.11. Prosječnu ocjenu 3.86 dodijelili su filmu sinkroniziranoj verziji "Nebesa 3D".

Na dnu ljestvice se nalaze se "Moja grčka avantura" s prosječnom ocjenom 1.93, a gledatelje nisu oduševili ni "Noć vještica 2" koja je prošla još gore - dobila je prosječnu ocjenu 1,20 te "Rokerice" s ocjenom 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi filmovi u kinima, "Ljubav se događa" te "Vjerujem u anđele" tek čekaju na ocjene stroge i zahtjevne publike. Vikend je pred nama stoga požurite rezervirati karte za Lambašin film "Vjerujem u anđele", a kako je bilo i tko je sve bio na premijeri pogledajte ovdje. Ulaznice za film te majice možete osvojiti na Indexu. 

Na KinoIndexu provjerite koje filmove vrijedi gledati, a ocjenama preporučite filmove koje ste pogledali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara