Nemate ni ambicije ni talenta? Nema problema, primljeni ste!

Nemate ni ambicije  ni talenta? Nema problema, primljeni ste!

NEDOSTATAK ambicije, talenta i kreativnosti ne mora biti prepreka pri zapošljavanju - ovu je tvrdnju dokazala nezaposlena Šveđanka koja je nakon zanimljivog oglasa u novinama obasuta ponudama za posao.

Angelika Wedberg, nezaposlena Šveđanka, se nakon nekoliko bezuspješnih konvencionalnih pokušaja nalaženja novog posla odlučila za negativnu reklamu.

Konkretno, u dnevnim novinama Goteborgs-Posten objavila je oglas slijedećeg sadržaja: "Želim dobro plaćen posao. Nemam mašte, asocijalna sam, nisam ni kreativna ni talentirana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposreno nakon objave oglas, Angelikin telefon počeo je zvoniti kao lud, a ponude za posao su pljuštale, izjavila je sretna Šveđanka za Internet izdanje jednog tamošnjeg dnevnog lista.

U srijedu Angelika ide na intervju za posao u tvrku Map Media, koja joj je već ponudila posao plaćen 18,000 kruna (oko 2,118 američkih dolara) mjesečno, što je povećanje od nekih 30% u odnosu na zadnju Angelikinu plaću, koju je primala dok se brinula o starim i nemoćnim osobama.

Još uvijek se ne zna točno koji posao će u Map Media-i obnašati snalažljiva Šveđanka, ali je ipak uspjela dokazati da je manje važno je li reklama dobra, a više koliko je zanimljiva i posebna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara