Nicole Kidman od odjeće čistačice do dizajnerske kreacije

Nicole Kidman od odjeće čistačice do dizajnerske kreacije

SLAVNA zvijezda pojavila se na premijeri novog filma "The Human Stain" u crnom kompletu Johna Galliana od 5.000 funti što je potpuna suprotnost od njene uloge u filmu.

Nicole ovoga puta glumi siromašnu djevojku koja živi od čišćenja staje na farmi i brisanja prašine na fakultetu gdje se zaljubi u starog profesora u još jednoj izvrsnoj kreaciji Anthonya Hopkinsa.

Film je strašno zanimljiva priča o crncu bijele kože kojeg optuže zbog rasizma i preziru zbog afere s mladom čistačicom, a mnoge je podsjetio na čuveno proganjanje Billa Clintona zbog veze s pripravnicom Monicom Levinsky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nicole se na crvenom tepihu pojavila u novom blistavom izdanju oponašajući stil i izgled slavne glumice Lauren Bacall, supruge pokojnog Humphreya Bogarta, s kojom je nedavno nastupila u filmovima "Birth" i "Dogville" pa su postale velike prijateljice.

Hrvatske novinarke sestre Nanut na festivalu u Veneciji upitale su Hopkinska kako mu je bilo snimati scene u krevetu sa 36 godina mlađom Nicole, a on je sa smješkom odgovorio kako se "odlična glumica nije uplašila starčića poput njega".

Još je dodao da ima 18 godina mlađu ženu ali "da stvar hoda samo uz pomoć viagre".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara