Nicole Kidman prva će snimati u sjedištu UN-a

Nicole Kidman prva će snimati u sjedištu UN-a

BROJNI producenti, redatelji i glumci godinama su pokušavali dobiti dozvolu za snimanje u čuvenoj zgradi u New Yorku, ali tek je šarm popularne glumice otvorio vrata filmskoj ekipi.

Svojevremeno je i legendarni Alfer Hitchcock želio snimati neke scene svog poznatog filma "Sjever sjeverozapad" na tom mjestu, ali su ga glatko odbili.

Kada je Nicole s Georgeom Clooneyem nastupila u filmu "Peacemaker" koji govori o sprečavanju terorista da napadnu zgradu UN-a mogli su snimati samo na ulici pred njom.

Sada se glavni tajnik Kofi Annan napokon smilovao i pustio Kidmanicu i Seana Penna na mjesto gdje se okupljaju najpoznatiji svjetski političari uz objašnjenje novinarima "kako će na taj način filmska publika bolje upoznati rad Ujedinjenih Nacija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj filma "The Interpreter" čuveni Sydney Pollack oduševljen je dozvolom jer će njegovo novo djelo dobiti na autentičnosti.

Tvrdi da nije samo riječ o arhitekturi,već o ugođaju i osjećaju povijesti, a veliku kongresnu dvoranu ionako je nemoguće vjerno replicirati.

Nicole glumi prevoditeljicu koja slučajno sazna detalje o smrtonosnoj zavjeri koju mora osujetiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara