Nina i Bernard: Presudila razlika u godinama, preljub ili emocije?

Nina i Bernard: Presudila razlika u godinama, preljub ili emocije?

Tekst: I.M.L.
Foto: Index

DEVETOGODIŠNJA ljubav i trogodišnji brak Nine Badrić i Bernarda Krasnića završili su dostojanstveno i bez pretjeranih izjava. Priča se kako su mjesecima pokušavali spasiti brak, ali bezuspješno, a prema mišljenju mnogih, presudila je razlika u godinama. Upoznali su se se u pubu obitelji Krasnić kada je Bernard imao 23, a Nina 29 godina, a dvije godine poslije su se zaručili u Dubrovniku. Osim priopćenja u kojemu je objavila da se razvode, Nina daljnje izjave nije davala, kao ni Bernard koji je na novinarske upite samo kratko odgovarao kako nema što dodati na Nininu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počele su kružiti i informacije da je uzrok razvoda Ninin preljub, ali ona je u priopćenju poslanom medijima naglasila: "Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi ni svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili". Pjevačica je mir u ovim teškim trenutcima pronašla kod sestre koja živi u Rimu, a razlog zbog kojega se željela maknuti iz grada je navodno i Bernardovo tulumarenje s Azerom Berberom i Hamdijom Kopčićem.

O odvojenim izlascima i bračnoj krizi se po kuloarima već neko vrijeme pričalo, ali par to nikada nije komentirao. Kada su shvatili da su problemi i prepreke koje ih dijele nerješivi, krenuli su svatko svojim putem, a prijatelji vjeruju da, iako joj je sada jako teško, Ninu čekaju bolji i sretniji dani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara