Nina Morić u Zagrebu uživa s osam godina mlađim dečkom Martinom

Nina Morić u Zagrebu uživa s osam godina mlađim dečkom Martinom

Tekst: I.M.L.
Foto: Index, Beatrice Models, Novella 2000

IAKO su je posljednjih mjeseci povezivali s glazbenim i filmskim producentom Tommasom Marazzom, manekenima Michaelom i Yamalom te poduzetnicima Massimom Baltimoreom i Niccolom Oddijem, Nina Morić je u Zagreb dovela novog dečka Martina Evansa. Kanadski maneken i hokejaš Martin je od Nine mlađi osam godina, upoznali su se prije 20-ak dana na večeri kod Roberta Cavallija, a Nina već razmišlja o vjenčanju, o čemu navelike šuškaju talijanski mediji.

Nina i Martin su u Zagreb sletjeli u tri sata u noći, odsjeli su u hotelu Sheraton, a na večeru su otišli kod Ninine tete, potvrdila nam je Snježana Mehun na čiji je poziv Morić i došla u Zagreb, kako bi bila domaćica u njezinom klubu Posh i izvela show s plesačima kazališta Komedija. Ninina majka je u Milanu gdje čuva Carlosa Mariju, sina kojega manekenka ima s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom. Morić je nakon razvoda s Coronom bila depresivna, utučena i sklona samoubojstvu, ali sada je čvrsto odlučila dokazati kako su ti dani iza nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno mi je zanimljivo to što je Martin od Nine mlađi osam godina, kao i moj zaručnik Mihael od mene", rekla je Snježana. Dodala je i kako su dva manekena u istoj milanskoj modnoj agenciji, ali do sada se nisu poznavali jer Martin tek gradi karijeru, dok je Mihael prestao sa snimanjima u Italiji. Poduzetnica Mehun tvrdi kako će Nina u njezinom baru nastupiti kao prijateljica i da za to ni novčića neće dobit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara