Ninu Morić sumnjiče da je "oprala" 600 tisuća eura

Ninu Morić sumnjiče da je "oprala" 600 tisuća eura

TUŽITELJSTVO u Potenzi istražuje tok novca agencije Fabrizia Corone, a neki rezultati govore kako je Nina Morić "prala" njegov novac. Kako piše Corriere della Sera radi se o čak 600 tisuća eura.

Nina Morić, kako javlja talijanska televizija RAI, brani se kako ona nema veze sa slučajem a do novca je došla zbog toga što je suvlasnica fotografske agencije.

Tužiteljstvo je naredilo i pretragu studija trojice fotografa koje se sumnjiči da su ucjenjivali fotografijama poznate osobe.

Prije otprilike tjedan dana uhićen je Ninin suprug Fabrizio Corona, a on i njegovi suučesnici Andrea Carboni i Stefano Silvestri osumnjičeni su koristili Coroninu fotografsku agenciju u svrhu ucjenjivanja poznatih ličnosti talijanskog zabavnog, ali i političkog establishmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrdi talijansko tužiteljstvo oni su djevojke "spajali" s poznatim ličnostima ne bi li ih uvlačili u neugodne situacije koje bi snimali, a potom od tih istih slavnih ličnosti tražili novac u zamjenu za šutnju.

Na njegovoj "platnoj listi" bili su i poznati nogometaši poput Francesca Tottija, Alberta Gilardina, Francesca Coca i Christiana Vieria, te druge slavne osobe. Talijanski mediji navode kako je Corona ucjenjivao i Melissu Satu, Elisabetu Canalis te Barbaru Berlusconi.

A.H.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara