Nova Buba stiže 2012.

Nova Buba stiže 2012.

AKO je vjerovati posljednjim izjavama VW-ovog šefa za Ameriku, Stefana Jacobya, proizvođač iz Wolfsburga bi 2012. tržištu trebao ponuditi novu generaciju legendarne Bube.

Jacoby je pored iznošenja godine dolaska nove generacije na tržište, također rekao i kako će nova Buba biti tzv. "narodni" auto za cjelokupnu VW Grupu te kako se očekuju znatno bolji prodajni rezultati od onih trenutnog modela.

Nadalje, pored dorađenog dizajna, novu bi generaciju trebala karakterizirati veća ponuda prostora, bogatija oprema, ali i povoljnija cijena, a VW će snažno igrati i na adut osjećaja, odnosno na simpatije tržišta prema prvoj Bubi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo i kako je šef VW-ovog dizajna Walter de' Silva za novu Bubu izjavio kako će "ona predstavljati veliki korak za brand".

Podsjetimo, prve naznake povratka legendarnog modela Volkswagen je pružio još 1994. najavnim konceptom, a model pod imenom New Beetle na tržištu se pojavio 1998. godine. Nakon početne ushićenosti i odlične prodaje model je u narednim sezonama zabilježio pad popularnosti koji se nije zaustavio niti nakon nekolicine atraktivnih studija pa ni redizajna odrađenog 2005. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara