Nova glazbeno-glumačka veza: Britney i Ben Affleck

Nova glazbeno-glumačka veza: Britney i Ben Affleck

KAKO je to već uobičajeno među slavnima i bogatima, ljubavne veze najčešće se događaju upravo među onima koji su trenutno na vrhuncu popularnosti.

Američki showbiz mediji javljaju kako je Britney u nedavnom TV intervjuu povodom Valentinova izjavila kako joj je Affleck "jedna od najvećih slabosti u životu".

Kad je Britney svojevremeno prekinula sa svojim prvim dečkom, sada također pop megazvijezdom Justinom Timberlakeom, kao jednog od glavnih krivaca mediji su navodili upravo ime Bena Afflecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Affleck je nakon pokušaja vjenčanja sa Jennifer Lopez, koje je navodno otkazano zbog "prevelikog interesa medija", slobodan poput ptice, a njegovo dugogodišnje prijateljstvo s Britney je općepoznata stvar.

"Nema nimalo sumnje o onom što me čini slabom - to je Ben Affleck. On je vrlo zgodan, vjerojatno jedna od mojih najvećih slabosti u životu" - izjavila je Britney u TV intervjuu.

Neimenovani izvor blizak pjevačici potvrdio je glasine o mogućoj vezi: "Svi kažu kako je veza Britney i Bena samo pitanje vremena. Ben je idealan čovjek za Britney."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara