Od Top100 u HTZ-u odabrano Top60: "Osjećam se ko Ćiro Blažević, nitko me ne sluša!"

Od Top100 u HTZ-u odabrano Top60: "Osjećam se ko Ćiro Blažević, nitko me ne sluša!"

Tekst: I.M.
Foto: RTL

NAKON audicija u Splitu, Osijeku, Opatiji i Zagrebu, na kojima se moglo vidjeti šaroliko mnoštvo kandidata koji su svoju sreću odlučili okušati u drugoj sezoni showa Hrvatska traži zvijezdu, na red je došao Varaždin, gdje je Top100 kandidata moralo pokazati da su dovoljno talentirani i sposobni te da imaju dovoljno samopouzdanja da bi ušli u uži krug od Top60 kandidata.
                                           
Pred žirijem u sastavu Tony Cetinski, Anđa Marić i Goran Lisica Fox, ovog je puta bio još teži zadatak nego tijekom audicija. Žiri je postao još stroži pa su čak i oni koji su se već vidjeli u finalu ostali zatečeni odlukama žirija. Tko je na kraju prošao u uži krug od 60 kandidata, pogledajte večeras, 23. ožujka, u 21 sat na RTL Televiziji.

"Nemojte ni glumiti da ste samozatajni"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje se očekuje nešto više od vas. Nećemo više tolerirati nesigurnost, nećemo tolerirati više samozatajnost, zato nemojte ni glumiti da ste samozatajni. Sad očekujemo od vas da nas uvjerite da ste vi ta osoba koju tražimo i da ste stvoreni za to", rekao je kandidatima predsjednik žirija Tony Cetinski uoči odlučujuće audicije.

Kad je došao trenutak odluke, a žiri je trebao kandidatima priopćiti tko je prošao dalje, a tko nije, bilo je tu skakanja od sreće, ali potoka suza te ljutnje jer se neki od kandidata s odlukama žirija nisu slagali.

Top60 kandidata žiri je podijelio u grupe koje su zajednički morale otpjevati jednu pjesmu. Tu je tek nastao kaos. Imali su samo jednu noć za vježbanje zajedničke točke, a žiri i vokalni treneri su budno nadzirali što kandidati rade. Tony Cetinski noćnom inspekcijom baš i nije bio zadovoljan pa je u jednom trenutku rekao: "Tek su počeli raditi, a ovaj već nije bio u sobi. Što bi tek bilo da idem sad u svaku sobu. Strašno. Osjećam se ko Ćiro Blažević, nitko me ne sluša!".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara