Odrasli Hrvati ševe se u autu češće od tinejdžera

Odrasli Hrvati ševe se u autu češće od tinejdžera

Tekst: V.R.
Foto: Ilustracija/JLP

HRVATI vole seks i automobile, dokazalo je to istraživanje stranice 4Kotača. Štoviše, svaki peti Hrvat je u automobilu izgubio nevinost, a 70 posto ispitanika je priznalo da su u jednom trenutku svojeg života uživali u vođenju ljubavi u svojem limenom ljubimcu. Također, zanimljivo je da je četvrtina ispitanika priznalo da je prakticiralo seks tijekom vožnje po lokalnim, ali i autocestama - bez obzira na zabrane ili opasnosti koje takvo ponašanje sa sobom donosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od osamsto ispitanih, njih više od osamdeset posto seksalo se u zajedničkom ili vlastitom automobilu, dok je kod tinejdžera situacija drastično drugačija - njih tek 17 posto to je činilo u automobili roditelja. U prilog tome ide i odgovor koji su dali na pitanje zašto je tako: zbog nestrpljivosti, a tek zatim zbog nedostatka drugog prostora.

Naravno, najpopularnije mjesto za vođenje ljubavi u automobilu su stražnja sjedala, iako je među ispitanicima bio popularan i prtljažnik. Da takav seks ima mana dokazala su iskustva više od polovice ispitanih, koji su doživjeli neku vrst nesreće tijekom automobilskog seksa. Trećina ih je oštetila automobil, a 16 posto ih se ozlijedilo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara