Oligo 25 koži vraća sjaj i svježinu

Oligo 25 koži vraća sjaj i svježinu

SJAJ i svježina tena obilježja su zdrave i mlade kože. Da bi se osigurala blistava koža, poticaj mora doći iz njezinog izvora. Zato su Laboratoriji Vichy stvorili Oligo 25, prvu hidratantnu njegu protiv tena bez sjaja koja djeluje na sam izvor sjaja u koži.

Istraživačke grupe laboratorija LOréal Recherche razjasnile su mehanizam sjaja kože koji se skriva u povezanosti povratne raspršenosti obojene svjetlosti i mikrocirkulacije. Glatka površina kože omogućuje svjetlosti da se u njoj ravnomjerno raspršuje. Idealno potaknuta i dostignuta mikrocirkulacija olakšava interakciju svjetlosti i crvenih krvnih zrnaca koja koži daje karakterističnu ružičastu boju. Povratno raspršena svjetlost na taj način postaje obojena, a put svježa, blistava i homogena.

Stres, umor, pušenje i zagađen okoliš uzrokuju usporavanje mikrocirkulacije te stezanje i slabu prokrvljenost sitnih krvnih žilica. Koža zbog toga gubi svoj sjaj, ten postaje manje homogen, pojavljuju se znaci umora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oligo 25 koristi jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji potiču mikrocirkulaciju i koži vraćaju sjaj i svježinu. Oligoelement mangan sprečava sužavanje sićušnih krvnih žilica i na taj način potiče i poboljšava mikrocirkulaciju. U isto vrijeme polifruktol potiče prirodno izlučivanje epidermisa (gornjeg sloja kože), a površina kože postaje glađa te se poboljšava njezin izgled i tekstura. Istraživanja su pokazala da se četrnaestodnevnom upotrebom Oliga 25 sjaj tena povećava za 47 %, a njegova svježina za 63 %; nakon 28 dana korištenja sjaj tena se poveća za više od 70 %, a svježina puti za 65 %.

Inovacija Laboratorija Vichy - Oligo 25, hidratantna njega protiv tena bez sjaja koja ponovno uspostavlja nesputanu i nesmetanu mikrocirkulaciju - bit će dostupna u izabranim ljekarnama od rujna 2004.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara