Osvoji ulaznice za četvrti rođendan R´n´B Confusiona u Gjuri2!

Osvoji ulaznice za četvrti rođendan R´n´B Confusiona u Gjuri2!

R'n'B Confusion počeo je prije četiri godine, kad su organizatori bez plakata i pozivnica uspjeli napuniti klub, doduše, malim trikom - svim prijateljima i poznanicima rekli su da slave rođendane. Iako je Confusion priča počela malom i bezbolnom laži, sve što se poslije događalo pokazalo je da se uz malo mašte i ne nužno uz velika sredstva može organizirati uspješna glazbena večer.

Kroz R'n'B Confusion isprofilirali su se razni demo izvođači, a na stageu kluba Gjuro2 nastupali su izvođači poput sestara Husar, Bolesne Braće, Ede Maajke, grupe Elemental, Davora Gopca... S vremenom je taj program postao omiljen među zagrebačkom mladeži, studentima iz raznih gradova i ostalim ljubiteljima dobre glazbe i odličnog provoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti rođendan R'n'B Confusion powered by Index obilježit će nastupom grupa Connect, ACC i Funky Bizniss, a party će plesnim nastupom uljepšati grupe Flygirlz i Space Cookies. Index nagrađuje troje NAJBRŽIH čitatelja s po dvije ulaznice za party, a sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "gjuro2" na index.nagrada@gmail.com. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara